tiistai 29. huhtikuuta 2014

PUOLI VUOTTA

Meidän pikkuneiti täytti viime sunnuntaina puoli vuotta. Tämän merkkitapauksen kunniaksi vanhemmat söivät munkit ja sankari joutui tyytymään sivustakatsojan rooliin.

Edith 6kk:tta. Harjoittelee istumaan (nousee jo lähes kahdelle pakaralle), nousee kontta-asentoon, mutta liikkuu ryömien, kaksi hammasta (joista jälkimmäistä itkettiin viime yönä - ensimmäinen tuli lähes huomaamatta), syö syöttötuolissa, nauraa paljon, rakastaa huomiota, on alkanut jutella uudella tavalla. Ja aivan varmasti sanoi pari päivää sitten "äiti". Paikalla oli useita kuulijoita, joten kyse ei voi olla sattumanvaraisista äänteistä peräkkäin. Tietenkään.

Neiti on myös selvinnyt hienosti toisesta ulkomaanreissustaan. Belgiassa kaikki meni hyvin. Demo saatiin esitettyä ja sitten nautittiin elosta. Olimme ensimmäiset esiintyjät, joten sen jälkeen voitiinkin rauhallisin mielin nauttia muiden juttujen katselusta, kun ei tarvinnut stressata. Jatkoon ei päästy, mutta palaute oli hyvää ja kiinnostunutta ja residenssejä on luvassa. Ei siis mikään turha reissu. Senkään takia, että aurinko paistoi ja oli varsin kesäinen sää. Mummikin selvisi reissusta hyvin eikä yhtään itkenyt lentokoneessa (Edith itki vähän). Minä sain nauttia täysin sieraimin taiteesta, kun lapsenlikka oli mukana!

Belgian maalla, tarkemmin sanottuna Neerpeltissä. Ihmiset tervehtivät kadulla ja autoilijat muistavat jarruttaa jalankulkijan kohdalla..Ensimmäistä kertaa syöttötuolissa. Ihan niikuin olisi aina ollut tässä. Ihanaa, äitinkään ei tarvitse enää istua lattialla syöttöhommissa.Puoli vuotta. Kaverina matkalta saatu (siis mummilta) ihana kimalais-Kitty. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti