torstai 5. syyskuuta 2013

PIKAPÄIVITYS

Muutaman päivän ahkeran askartelun jälkeen tuloksia on taas syntynyt.

Pöllökortit odottavat sopivaa tapahtumaa.. kuten nimenantojuhlat? Tai sitten niille löytyy jokin muu käyttötarkoitus.
Helmi-kissan promoversio syntyi viime joululomalla, kun Alisan kanssa maalattiin kankaita ja tein niistä sitten kolme erilaista pehmolelua: Helmi-kissan, pöllön ja koiran. Nyt meidänkin tulokasta odottaa oma kisu. Kuvissa myös (itseasiassa ensimmäinen tekeleeni vauvalle) harmaa nuttu ja juuri valmistuneet sukat samasta langasta.

Näiden askartelupaskartelupäivitysten lisäksi kerrottakoon, että olemme tänään oppineet perhevalmennuksessa, että vauva voi kakata 10 kertaa päivässä. Normaalisti n. 3-4 kertaa, MUTTA hän voi olla kakkaamatta jopa kymmenen päivää (ennätys neuvolantädin asiakkaalla 13 päivää) ja se on ihan OK, jos vauva ei itke ja valita asiasta. 
4 kommenttia:

 1. Ihanat neuleet! Mistä niiden ohjeet on? Nuo sukat ainakin olis niin kivat, että voisin itsekin tehdä samanlaiset :)

  VastaaPoista
 2. Heippa. Ohjeet on drops:in nettisivuilta. Itse oon kirjoittanut googleen drops (ja ehkä lisännyt ohjeet tai neuleohjeet) ja sieltä se sivu löytyy.

  Sukat on nimellä putkilosukat. Näköjään takin ohjeen olen jo heittänyt pois. En ole muutenkaan merkannut itselleni, että mistä dropsin numerosta ohjeet on, mutta kyllä ne siletä löytyy =) ehkä löytyy jotain muutakin kivaa!

  VastaaPoista
 3. Jes, kiitti, sukkaohje löytyi :) Jos vielä tuurilla löytyis omista kätköistä sopivaa lankaakin niin pääsis neulomaan!

  VastaaPoista
 4. Ei kun hienot kortit. Mä voisin ottaa tommosen taulun mökin seinälle.. missä olis usea pöllö vierekkäin :)

  VastaaPoista