lauantai 19. lokakuuta 2013

ZERO GRAVITY COMPANY

Meillä on nykysirkusryhmä nimeltään Zero Gravity Company. Maailman paras ryhmä, tietysti. Taiteen alkutaipaleella, mutta ryhmänä parasta mitä voi toivoa. Zerot

Olemme perustaneet ryhmämme heti koulusta valmistumisen jälkeen 2010. Me kaikki viisi jäsentä olemme opiskelleet samalla vuosikurssilla Turussa sirkuskoulutuksessa. Tiesimme keiden kelkkaan hyppäämme. Emme tienneet sirkusammattilaisen elämästä ja apurahaviidakosta.. no mitään. Pari vuotta on kaikkea opeteltu, muutama kantaesitys tehty ja uusia suunnitteilla. Alun apurahatuskastelun (ja kaiken muun opettelun) jälkeen välillä saadaan rahaakin ja ennen kaikkea tukea kentältä muuten. Ja se jos mikä tuntuu hyvältä! Että kanssaihmiset kokevat meidät ammattilaisiksi ja varteenotettaviksi tekijöiksi taiteen kentällä.

Ryhmänä olemme oppineet toisistamme, haaveista ja tavoitteista, työtavoista. Ystävyys on varmasti syventynyt vaikeiden hetkien myötä. Ja mikä sen ihanampaa kuin iloita parhaassa seurassa =)

Omasta puolestani voin sanoa, että taiteelliset ambitiot ja suunta ovat vasta alkaneet aueta ja hyvä niin. On pitänyt kokeilla aika paljon kaikenlaista, että on tajunnut, mikä itseä kiinnostaa. Toivottavasti se suunta syvenee tai muuttuu, mutta ei koskaan jämähtäisi paikalleen.

Matkaa on toivottavasti vielä pitkästi edessä päin, nyt asiat ovat vasta käynnistyneet.  

Asiahan on mielessä siksi, että 30.10.2013 Cirko-talossa, Helsigissä, nähdään kaksi meidän ryhmän teosta: Will Have Sex for Love (kantaesitetty 1.5.2013 Verkatehtaalla) sekä Pinta, joka saa kantaesityksensä kyseisenä iltana.

Menkää katsomaan!! Esityksiä on myös 31.10., 1.11. ja 2.11. aina klo 19.
Will Have Sex for LovePinta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti