maanantai 16. helmikuuta 2015

VIRI VIRI TÖÖT TÖÖT

Siinä ajatukset tämän hetkisten projektejen osalta. Onneksi lopussa kiitos seisoo ja sitä rataa - muuten olis ollut hukkaan heitettyä rahaa ja aikaa. Sanonpa vaan, että kaappien ovien maalausprojekti ei nyt ollut ihan niin suitsaitsukkelaan kuin alunperin ajattelin. Onneksi lopputulos miellyttää asukkaita.LähtötilanneNyt


Siellä missä on valmista, näyttää tältä


Paras apulainen. Käyttää kaikkia työvälineitä - myös vasaraa. Rakastaa ruuveja ja muita kadotettavia osia. Kiipeä tuolille kanssasi eikä itke pitkään kun putoaa.

Sitten se toinen niiiiin hyvä idea (siis lehdestä suoraan, mutta niiin hieno idea, että pitäähän tuota kokeilla). Lintulauta. Lopputulos tässä:Kaiken sen kiroilun ja rautakaupan myyjien pelottelun (se lautanen kyllä hajoaa.. Siis poraat näin ja näin.. Se kyllä hajoaa.. No ei se RÄJÄHDÄ, mutta kyllä se hajoaa..)jälkeen, yhtään lautasta hajottamatta, mutta hermot riekaleina niin kyllähän se mieltä ilahdutti, että lintuystävät riensivät siemenapajille välittömästi tarjoilun alettua! Toisenkin ruokailutelineen sain väsättyä loppuun seuraavana päivänä, hieman omalla narusysteemillä tuunattuna, kun tuo puuriman ruuvaaminen oli niin anaalista. 

Loppu hyvin, kaikki hyvin. Nyt pitää enää maalata puolet keittiön kaappien ovista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti