tiistai 21. huhtikuuta 2015

PULIPULIPULI.. TIVOLI.. VAPPU.. KEVÄTSIIVOUS (siis tekemättä)

On sellaisia päiviä, kun katselee ympärilleen ja tekisi mieli kerätä kaikki irtain jätesäkkiin ja heittää menemään. Ihan vain siksi, että sitten se ei olisi lattialla, sohvalla, ovennupissa.. jossain muualla kuin siellä missä toivoisin. Sellaisena päivänä ilta-aurinko paistaa kauniisti ja paljastaa kuinka todella likaiset ikkunat meillä on. Terassi näyttää Sarajevon rakennuksilta sodan aikana. Päässä soi epävireinen tango siitä, kuinka rahat eivät tule riittämään kesäkeitaan rakentamiseen.

Onneksi on huominen, jolloin on varmaan enemmän virtaa etsiä ratkaisuja ja tarttua ikkunoidenpesuvalssiin (tämä on tällainen tanssiteemoitettu kirjoitus) yksi ruutu kerrallaan. Siis aina suunnittelen, että yksi ikkuna silloin tällöin niin ei se sitten tunnu missään: lopputuloksena hinkutan kaikki samana päivänä, jättimäinen mieselin otsaan kasvatettuna, enkä todellakaan enää välitä lopputuloksesta vaan siitä, että se viimeinenkin vihollinen on voitettava!)

Muita kodin kuulumisia:
Keittiön kaapin ovet ovat mustat, seinä tapetoitu, eteisen kaappi puljattu uusiksi. Kaikkea tapahtuu Kirppu-neidin elämässä, mutta en ole saanut otettua kuvia mistään, saati aikaa istua tässä (tai siis en ole itse valinnut käyttää aikaani tähän). Tivolin ohi ajoimme tänään ja neitokainen ponkaisi niin ylös autoistuimessaan kuin pystyi, tomerasti osoitti tivoliin ja ilmoitti:"Änne". Ja sinnehän me sitten vappuna mennään.

Nyt haistelen näitä keväisiä tuulia ja yritän uskotella itselleni, että useammin kaivan kameran kaapista ja tallennan elämän hetkiä. Enkä vain elä niitä, kuten tällä hetkellä.

Autotallissa on tekeillä istutuslaatikot.. Niistä ei voi ottaa mitään "tekovaihe"-kuvia, koska ne on hirveän näköiset, mutta ehkä kuvaan ne sitten kun niissä kasvaa paljon kaikkia ihania kasveja, jotka peittää pahimmat kauneusvirheet!

Huomista odottaessa, tässä kuvaterveiset:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti