keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

TERASSI-KESÄIHME TOTEUTUI

Tänä sateisena aamuna katselen hyvin mielelläni näitä aurinkoisia kuvia. Kiitos avustuksen, meidän terassilla kukkii! Kasvatuslaatikoista puskee ylös jos minkäkinnäköistä kortta ja sirkkalehteä. Ihan en muista minne mitäkin siementä sirottelin, mutta kyllä se selviää kun yrtit vähän kasvaa, kaikki on nimittäin vanhoja tuttuja ja helposti tunnistettavia.Keittiön ikkunalaudalla istutusta odottelee kaksi kesäkurpitsan tainta, mutta ne saavat vielä hieman vahvistua ennen ulossiirtymistä.








Terassilla mahtuu harjoittelemaan striderilla ajoa, tekemään hiekkakakkuja, makoilemaan ja töhöttämään. Römppäsen näköinen ilmalämpöpumppukin sai uuden ilmeen ja mistäs muusta kuin vanerista! Sillä sitä on riittänyt, kiitos siskon kontaktien. Kaupasta ostetut suojukset olivat myös niin paljon kalliimpia kuin mitä meidän nollabudjettiin sopi, että piti keksiä jotain muuta. Siinä se nyt komeilee, ihan itse Tonin ja naapurin Veikon kanssa tehty ilmalämpöpumpun koti.







Ja eikös se niin ole, että minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa? No taitoja on karttunut sellaista vauhtia, että päätä huimaa. Pinnasänky on laitettu pakettiin ja isojen tyttöjen sänky on Edithin elämän ehkä hienoin juttu juuri nyt. Siellä on pieniä esityksiä, siellä on ihana piehtaroida ja mikä parasta, nukkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti