keskiviikko 10. syyskuuta 2014

UUSI..

Eihän sitä vielä kodiksi voi sanoa, kun mun mielestä ottaa vähän aikaa ja mutustelua, että jostain asunnosta tulee koti. Uusiin neliöihin ollaan kuitenkin lähdössä. Tänään itseasiassa käytiin jo yksi autollinen heittämässä tavaraa ja revittiin yksi seinällinen tapettia pois.

Asunto on sijainnin ja neliöiden puolesta ihanteellinen ja juuri sitä mitä toivottiin. Pinnoissa ja sellaisissa hommissa sitten vähän onkin töitä. Mutta mikäs sen ihanampaa! Paitsi jos olis rahaa niin se olis ihanampaa, mutta eiköhän sitä jotain saada aikaiseksi rahattomanakin tai muutamilla kympeillä.

Eilen kävin Edithin kanssa siivoilemassa ja ajattelin ottaa tänne muutamia kuvia, mutta kamera tilttasi. Se ei ollut mitenkään mieltä ylentävää, koska aloitin valokuvauskurssin maanantaina. Onneksi tänään kameraliikkeessä ongelma ratkesi ja kyseessä oli vain jumittunut optiikka, joka alkoi toimia. Huh. Ei olisi ollut ylimääräistä rahaa korjaus- tai hankintahommiin.

Alla muutama kuva, jotka vielä sain napsastua, mutta asuntoa niissä ei juurikaan näy. Palataan asiaan viikonlopun jälkeen, kun meillä on ollut apulaisia tapetointi (ja muissa PIKKUhommissa). Nähdään äiti ja iskä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti