tiistai 16. syyskuuta 2014

TÄNÄÄN TAPAHTUI

Pieni valokuvausräiskintä uudella asunnolla - keskittymistä ei ollut kun jälleen pieni avustaja halusi osallistua kuvaamiseen.. Silloin ei ole kauheasti aikaa miettiä kuvan sommittelua, kun yrittää nopeasti painaa liipasinta ennen kuin kamerassa on kiinni pari pieniä käsiä ja yksi liukas kieli.

Mutta vähän sellaista ilmapiiriä siitä, mihin ollaan matkalla. Koko muuttaminen tuntuu nyt raskaalta. Tai oikeastaan tämä välitilassa roikkuminen. Tavaraa on siellä ja täällä. Siellä ei ehdi mitään järjestämään, kun pitää lähteä tänne päiväunille ja täällä vain miettii, mitä voisi jo viedä sinne ilman, että huomaa, että sitä olisikin tarvittu täällä.. Kuluttavaa. Samaan hengenvetoon voin todeta, että oma pesukone hajosi eli nyt pestään pyykit uudella asunnolla. Eihän tätä oikeasti kauan kestä. Eihän?

Eilen ajoin Punkalaitumelle hakemaan Tori.fi'stä ostamani senkin. Maaritilta lainassa oleva Caravelle kuljetti minut perille ja takaisin (vaikka toisinkin olisi voinut olla). Maisemat olivat todella kauniita, mutta en uskaltanut kauheasti pysähdellä ihailemaan kun kotiin piti ehtiä nukutushommiin. Kuitenkin oli ihanaa ajella itsekseen tunti suuntaansa keskellä peltomaisemaa. Kaupanpäälle kohtaamani ihminen (siis senkin myyjä) oli mahtava. Siis kerrassaan loistava reissu.

Ajatus oli, että senkki olisi tullut työhuoneeseen, mutta ei se oikein sovikaan sinne. Luulen, että koti tälle kauniille (ja painavalle) huonekalulle löytyykin olohuoneesta.. ei haittaa mua - se on oikeasti tosi kaunis senkki. Tulkaa katsomaan.


Siivousvälineet.. Näitä tarvitaan! Tässä osoitteessa tullaan tarvitsemaan myös paljon remppaushermoja, kun korjaillaan tehtyjä toimenpiteitä..


Onhan se ihanaa, kun ikkunasta näkyy puita, puita ja puita. Myös omenapuu, joka on omalla pihalla.. Katsotaan ensi keväänä, mitä kaikkea sieltä paljastuukaan.
Tapettimaku ei ihan kohtaa omistajien kanssa. Kun löydetään jostain ilmaista tapettia niin tämä vaihtuu.
Olohuone

ja ne portaat. Yläpäässä on porttiviritelmä. Tällä hetkellä vain alakerran vessa on käytössä, joten ollessani asunnolla Kirpun kanssa kaksin, otin hänet mukaan alas, jotta pääsin vessaan. Vaan mitäpä kuulin.. Töps töps töps. Syöksyn ylös pöntöltä ja siellä neiti on puolessa välissä portaita. Meinasin saada sydärin.


Välillä on pienen tauon paikka. Onneksi tavaroiden mukana on kantautunut jo jotain pienemmällekin.
Oma huone. Nalle on lainassa talon omistajilta ja saa osakseen isoja halaussyöksyjä. Pitää jotenkin salakuljettaa se jossain vaiheessa autotalliin vuokranantajan tavaroiden sekaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti