torstai 22. elokuuta 2013

SIVUPROJEKTITILITYS

Tässä on tullut kaikennäköistä pientä sivuprojektia pakerrettua ja eilen sain otettua niistä pari kuvaa, joten tässä parhaat palat teillekin!

Punaisen nutun valmistumiseen liittyi kaikennäköistä.. Kummitätiä myöten lankaa metsästettiin niin Helsingin Stockmannilta kuin tukustakin, mutta "ei oota" tarjosi joka paikka. Itse kolusin läpi nettikauppoja ilman tulosta. Mutta sitten.. Aurinkoinen päivä Tampereen keskustassa (edellisenä päivänä etsin kyseistä kauppaa sateessa ja kävin ihan naapurissakin ennenkuin lähdin kulkemaan katua eri suuntaan - löytämättä kauppaan) ja astun sisään Kerä-nimiseen lankakauppaan aikomuksena etsiä jotain väriä, jolla jatkaa nuttu loppuun saakka, kun kappas vaan, hyllyllä makasi vaikka kuinka monta kerää tarvitsemaani Debbie Bliss - lankaa. Kauppa oli muutenkin viehättävä ja paketointi liikutti mieltäni. Siis asioin vastaisuudessakin. Ja nuttu valmistui.Ihanat napit nuttuun on ostettu Jyväskylästä Titityystä. Myssy ja tossut on myös Debbie Blissistä valmistuneita sivuprojekteja.Toinen projekti muuton jälkeen maalausvimmaisena oli ruukkujen tuunaus. Hain kirpparilta muutamilla kymmenillä senteillä ruukkuja ja maalasin ne liitutaulumaalilla. Koristeeksi aikoja sitten virkkaamiani paloja, joista piti tulla laukku, mutta hermot ei riittäneet (ohut lanka.. yök).

Valmiiksi voin myös paljastaa, että mustan maalin tarina ei ole vielä päättynyt, sillä seinälle on tekeillä taulujen suma. Kehykset kirpparilta ja mustaa pintaan. Projekti odottaa vielä päätöstään, koska yhdet kehykset pitää metsästää (Prismasta löytyy oikeanlaiset, mutta pitää vähän odottaa taloustilanteen kohenemista). Joten siitä enemmän kun homma on valmis.  

Eilen alkoi myös vauvan alueen todellinen pystytys.. Vaatteet on nyt oikeissa pinoissa ja muutenkin homma hakee muotoaan. Katsotaan sitten todellisen arjen koettaessa, kuinka epäkäytännöllisiä ratkaisuja olen keksinyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti